Nou, dit kan als een verrassing komen, als het niet iets is dat op je radar staat. Dit betekent niet dat u niet van zacht water kunt genieten, want het is net zo eenvoudig als het installeren van een waterontharder. Voor mensen die saaie gebruiksvoorwerpen, kalkaanslag rond potten, pijpen en badkuipen hebben opgemerkt, is het een duidelijke indicatie dat uw water hard is.

We hebben onderzoek gedaan naar de beste waterontharders en filters die u veel geld besparen op energierekeningen en wasmiddelen. Je servies zal ook blij zijn om de glans terug te brengen.

1. Clearwave Zoutvrije waterconditioner: de beste goedkope waterontharder

Controleer de laatste prijs

Controleer de laatste prijs

Ben je het zat om zout in je waterontharder te vervangen? Voor huishoudelijke apparaten en machines is het ClearWave-model iets voor u. Ontworpen zonder zout of chemicaliën, maakt dit systeem uw water niet alleen zacht, maar breekt het ook de bestaande schaal af.

Magnetisch systeem

Het is intrigerend om een ​​waterontharder te vinden die geen zout en chemicaliën gebruikt. ClearWave maakt gebruik van microprocessortechnologie om elektronische golven te produceren die het in water opgeloste magnesium en calcium aantrekken. In plaats van vast te houden aan oppervlakken zoals ze meestal doen, drijft het de ionen zodat ze in de afvoer belanden.

Het heeft geen pekeltank of filters nodig waardoor het super eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Wat we het leukst vinden, is dat omdat het calcium en magnesium niet verwijdert, water gezond en drinkbaar blijft, maar je leidingen niet worden beïnvloed door kalkaanslag.

Beste toepassingen

Omdat ClearWave de waterhardheid niet elimineert, is het ideaal voor matig hard water. U zult het leuk vinden voor vaatwassers, ijsmachines, zwembaden, luchtbevochtigers, wasmachines, boilers en vele andere apparaten in huis.
Het verbruikt slechts 5 W elektriciteit, wat mager is in vergelijking met andere ontwerpen.

Installatie en onderhoud

en onderhoud

Het kost minuten om ClearWave te installeren en vrijwel geen onderhoud. Het wordt geleverd met de installatiegereedschappen in het pakket, inclusief de draadbanden. De cartridge hoeft slechts om de paar maanden te worden vervangen en u bent klaar. Het kan worden gebruikt in plastic, verzinkt en koperen draden met een diameter tot 1 inch.

ClearWave kan in elke richting worden geïnstalleerd, inclusief horizontaal, verticaal en diagonaal. Het verbetert het huidige waterdebiet dat na verloop van tijd kan oplopen tot 28 gpm, vooral als uw leidingen al verstopt zijn.

Garantie-info

Deze waterontharder heeft waarschijnlijk de kortste garantie die we na slechts 18 maanden hebben gezien. In vergelijking met systemen als Triple Action Poly en Aquasana die respectievelijk twee en tien jaar hebben, kan ClearWave het beter doen.

Laatste gedachten

ClearWave-waterconditioner is een revolutionair product. Voor degenen die op zoek zijn naar een goedkope waterontharder, is dit het. Het biedt perfecte resultaten met lage energiekosten om ervoor te laten zien.

Write A Comment